Keln

Pijani Hrvat izudarao Ukrajinca, reagovala njemačka policija

  • Извор: Агенције
  • 14.03.2023. 08:00

Sa oko 3,4 promila alkohola u krvi hrvatski državljanin (42) je u noći s petka na subotu na Glavnoj željezničkoj stanici u Kelnu u više navrata staklenom flašom udario 40-godišnjaka iz Ukrajine.

Iako je Ukrajinac nemoćan pao na zemlju, Hrvat ga je još dva puta nogom udario u glavu. Ovo je bio alarm za pripadnike njemačke Savezne policije koji su čak pozvali i službu hitne pomoći. Hrvat je priveden na trežnjenje u policijsku stanicu.

Kako prenosi Fenix-magazine.de, nadzorne kamere su potvrdile incident, a kako prenose mediji, riječ je o svađi dva beskućnika.

Situacija u početku nije djelovala napeto sve dok hrvatski državljanin nije uzeo flašu, sačekao naizgled pogodan trenutak i 11 puta udario protivnika u glavu.

Ostali beskućnici pokušavali su ih razdvojiti, ali 42-godišnji Hrvat je još dva puta uspio udariti nemoćnog protivnika nogom u glavu, nakon čega se Ukrajinac onesvijestio. Savezne policijske snage su pozvali hitnu pomoć, koja je sanirala krvave rane na glavi Ukrajinca kao i nos koji je krvario.

Uz videosnimke, svjedoci su potvrdili da je fizičkom sukobu prethodila verbalna svađa. Savezna policija je privela Hrvata, a naknadni  alkotest,i je pokazao vrijednost od oko 3,4 promila alkohola u krvi! Protiv njega je podnesena prijava za napad i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Тагови: