Предсједник Русије

Погледајте Путинову реакцију када су му донијели огромну фасциклу током састанка

  • 29.01.2024. 17:41

Предсједник Русије Владимир Путин био је изненађен величином фасцикле са документима која му је предочена током састанка Врховног државног савјета савезне државе.

На снимку гдје се види реакција руског предсједника види се изненађење на Путиновом лицу док узима огромну фасциклу у руке.

Телеграм канал тврди да су се унутар фасцикле налазили документи о Савезној држави.

Тренутак када су амбасадори сазнали да је Русија покренула војну операцију у Украјини

Тренутак када су амбасадори сазнали да је Русија покренула војну операцију у Украјини

Предсједници Руске Федерације и Бјелорусије Владимир Путин и Александар Лукашенко потписали су указ о главним правцима спровођења одредби споразума о изградњи Савезне државе за 2024-2026.

Стране су потписале документа након састанка Врховног државног савјета Савезне државе, који је одржан у понедјељак у Санкт Петербургу.

Раније је државни секретар Савезне државе Дмитриј Мезенцев рекао да су у овом документу садржани планови влада у различитим областима, а одлика трогодишњег плана биће то што ће га одобрити потпредсједници владе. То ће нам, како је рекао, „омогућити да брже одговоримо на изазове времена, на ситуацију у оквиру привредног живота у нашим земљама и извршимо прилагођавања”.

(Новости)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм