Лао Ронгжи

Погубљена озлоглашена Кинескиња, полицији бјежала 20 година

  • 18.12.2023. 23:07

Лао Ронгжи, озлоглашена Кинескиња серијски убица, погубљена у понед‌јељак ујутру у Нанчангу, у источној кинеској провинцији Ђангси, извијестио је државни Глобал Тимес.

Прошле године Високи народни суд провинције Ђијангси потврдио је смртну казну изречену Лао због њеног учешћа у смрти седам особа. Виши суд је одбацио њену жалбу коју је поднијела у августу ове године, скоро годину дана након што је пресуду изрекао Народни суд у Нанчангу.

Мариника Тепић отпочела штрајк глађу, Ђилас заплакао због одлуке

Мариника Тепић отпочела штрајк глађу, Ђилас заплакао због одлуке

Осим што је добила смртну казну, Лао су одузета политичка права и конфискована јој је сва имовина због њене улоге у злочинима, који су такође укључивали пљачку и отмицу.

Високи суд је рекао да су Лао и њен бивши дечко Фа Зијинг намјерно и противзаконито одузели животе других; користили насиље или пријетње да би стекли незаконито туђу имовину, те да су киднаповали људе де изнуде новац или имовину.

Нови резултати избора у Србији

Нови резултати избора у Србији

Фа Зијинг је ухапшен у јулу 1999. године. Осуђен је због седам убистава и погубљен у децембру исте године.

Лао је ухапшена тек у новембру 2019, и то је у тржном центру у граду Сјамену.

Након хапшења је на суду изјавила како је све вријеме "живјела у мраку" и како након 20 година напокон поново може мирно да спава јер не живи у страху од тога да ће бити ухапшена", преноси Telegraf.rs.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.