Протест опозиције

Мариника Тепић отпочела штрајк глађу, Ђилас заплакао због одлуке

  • Извор: АТВ
  • 18.12.2023. 19:20

Опозиција у Србији незадовољна због изборног пораза окупила се испред зграде РИК-а гдје су пала и обећања да ће се штрајковати глађу до поништавања изборних резултата у Београду.

Ово обећање дали су Мариника Тепић и Мирослав Алексић, а штрајк глађу почеће вечерас до поништења београдских избора.Због одлуке Маринике Тепић сузе је пустио и Драган Ђилас који је поручио да је ово озбиљна жртва.

"Мариника ме је о томе обавијестила. Видите по мени да нисам баш пресрећан њеном одлуком, то је озбиљна жртва. Надам се да ће се све ово завршити, прије него што ће можда имати неке посљедице по њих двоје", рекао је потресени Ђилас који је затим завршио са давањем изјаве.

"Нема шансе да било ко овде призна београдске изборе. Носимо доказе и тражимо поништавање избора. Ми изборе не можемо да признамо јер су мимо закона. Мирослав Алексић и ја ћемо остати у РИК-у и започети вечерас штрајк глађу до поништења избора", рекла је Тепић.

Као што је и АТВ раније писао, опозиција је позвала на протесте након изборних резултата који им не иду у корист. Протест су започели испред Скупштине, а касније су се упутили према згради РИК-а.

На јуче одржаним изборима опозиција је поново убједљиво поражена на изборима, а изгубили су и у Београду који сматрају преломном тачком за њихов долазак на власт.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)