Njujork

Policajci ubili majku troje djece tokom intervencije zbog porodičnog nasilja

  • 12.05.2023. 09:13

Policija u Njujorku upucala je mladu ženu u njenom domu tokom intervencije zbog porodičnog nasilja.

Ubistvo, koje su snimile kamere na uniformi policajca, dogodilo se u aprilu 2022. godine, nakon što je djevojka potegla nož prilikom pokušaja privođenja.

Policija je dobila poziv zbog porodičnog nasilja u domu Džejmi Fejt (34) u gradiću koji se nalazi na oko 100 kilometara od grada Njujorka. U kući je živjela Džejmi sa partnerom i njihovo troje djece.

Na snimku se vidi kako policajci izvode Fejt, koja ima povrede po licu iz jedne od soba u kući. Nedugo potom vidi se kako ona izvlači nešto iz svojih pantalona, a onda se čuje kako policajac govori: "Nož! Nož!".

Ubica iz Mladenovca otkrio motive svog krvavog pira:

Ubica iz Mladenovca otkrio motive svog krvavog pira: "Stvarali su zavjeru protiv mene"

Policajac potom kreće preko radio veze da poziva pojačanje, u pozadini se čuje kako drugi viče "pucaj", a Džejmin partner ih moli da ne potežu oružje.


Nedugo potom pucanj je odjeknuo, a Džejmi pada na pod. Odmah je proglašena mrtvom. Protiv policajaca koji su učestvovali u intervenciji vodi se istraga.

Nadležni navode da je čitav događaj tragičan, ali da je malo vjerovatno da će policajac odgovarati, s obzirom na to da je na njih potegnut nož.

"Ovo je tragičan događaj, i policajci će morati da žive sa ovim što se dogodilo. Nije lako povući oroz i lišiti nekoga života", rekao je Al Toređani, gradski supervizor.

Puške, pištolji, bombe: MUP otkrio šta je pronađeno nakon hapšenja Balkanskog kartela

Puške, pištolji, bombe: MUP otkrio šta je pronađeno nakon hapšenja Balkanskog kartela

Mediji pišu da je Džejmi u kući u Hajd Parku živjela od januara 2020. godine, i da je na društvenim mrežama redovno postavljala statuse pune teorija zavjere o kovidu-19.

Džejmi je 2015. godine hapšena zbog saobraćajne nesreće koju je prouzrokovala vozeći u alkoholisanom stanju. Tri godine pre toga takođe je osuđena zbog vožnje pod uticajem alkohola.

(Telegraf)

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм