Novi detalji

Policija navodno dobila mejl: Ana Volš je oteta, zabrljala je

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.04.2023. 12:31

Isplivale su nove informacije o ubistvu  Ane Volš nakon ročišta u četvrtak. Za njenu smrt optužen je suprug Brajan Volš koji je od januara u zatvoru.

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile u medijima, policija u Kohasetu, gradiću u kome su Volšovi živeli, dan prije Brajanovog hapšenja dobila je neobičan mejl koji je sugerisao da je Ana kidnapovana. 

"Ovdje kod nas je neka Ana Volš", pisalo je u navodnom mejlu u kojem se aludiralo i na neki nepreciziran posao vrijedan 127.000 dolara i dodaje da je "ona zabrljala", objavila je televizija WCVB, a prenosi "Daily Beast".

"Ona je sa nama i ako ne bude platila taj novac... nikad se neće vratiti", pisalo je navodno u mejlu.

Policija nije otkrivala više detalja u vezi sa ovom porukom.

Pojavila su se i fotografije sa nadzornih kamera prodavnice na kojima se vidi kako Brajan kupuje sredstva i pribor za čišćenje, kao i kako nosi kesu za smeće.


Detalji ubistva Ane Volš: Bebisiterka ispričala policiji šta je primijetila kobnog dana

Detalji ubistva Ane Volš: Bebisiterka ispričala policiji šta je primijetila kobnog dana

Otkriveno je i da je Ana Volš navodno bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem čije ime još nije poznato. Zbog toga je, navodi se, Brajan unajmio i detektiva.

Među novim informacijama je i da je policija obavila razgovor sa tim muškarcem u Vašingtonu 7. januara, dan prije Brajanovog hapšenja. On je priznao policiji da se "zabavljao" sa Anom.

U spisima se navodi da je istražiteljima rekao kako je taj "odnos postajao sve ozbiljniji prethodnih nekoliko mjeseci i da su proveli Dan zahvalnosti zajedno u Dablinu".

Jedan Anin prijatelj je rekao i da je ona svom suprugu dala "ultimatum" zbog toga što mu je prijetila presuda u federalnom slučaju za prevaru i da je planirala da se preseli sa djecom u Vašington gdje je i radila, prenosi "Mondo".

Pomoćnik okružnog tužioca Norfolka Greg Konor rekao je i da je Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.