Suđenje

Detalji ubistva Ane Volš: Bebisiterka ispričala policiji šta je primijetila kobnog dana

  • Извор: Блиц
  • 28.04.2023. 08:06

Brajan Volš pojavio se juče pred sudom zbog optužbi da je ubio suprugu Anu Volš.

On se izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tijela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

Tužilaštvo je juče iznijelo i navode bebisiterke Volšovih koja je 1. januara rano popodne došla da čuva troje djece, kao i da joj je Brajan rekao da je Ana morala hitno da ode u Vašington zbog posla. On je otišao kod svoje majke, kojoj je, takođe, rekao da je Ana otišla u Vašington, a majka je odmah pozvala privatnog detektiva da mu to prenese.

Zamijenjeni tepisi

Bebisiterka je u razgovoru sa policijom nekoliko dana kasnije posvjedočila da su zamijenjeni tepisi u donjem dijelu kuće, kao i kanta za smeće. Volš je, kako su pokazali snimci sa nadzornih kamera, bacao kese za đubre u kontejnere.

Vozač iz BiH udario u kombi pa u kamper

Vozač iz BiH udario u kombi pa u kamper

Tužilac je ponovio da je Brajan Volš u narednim danima snimljen nadzornim kamerama u više prodavnica kako kupuje sredstva za čišćenje, sjekiru, čekić, hidrogen-peroksid, kiselinu, tepihe, mirišljave svijeće.

Prema riječima tužioca, u decembru 2022. Brajan Volš je sumnjao da Ana Volš ima aferu, a posjećivao je Instagram profil Aninog prijatelja.

“On je pomoću majke unajmio privatnog detektiva, a zatim je u preko ajpeda sina pretraživao u kojoj zemlji je najbolje da se razvede. Ona se pripremala da ga ostavi i odvede djecu sa sobom – naveo je tužilac i dodao da se sumnja da je 31. decembra Ana otišla da uradi nokte, da je došao porodični prijatelj, da su djeca spavala, a Brajan je pripremao večeru. U jednom momentu jedno dijete je sišlo, razgovaralo sa njima i otišlo da spava”, navodi tužilac.

Jeziva pretraga

Kako objašnjava, njihov porodični prijatelj je oko 1 ujutru otišao i to je bio posljednji put da je neko vidio Anu živu.

Šmit nametnuo odluku o imenovanju federalne Vlade

Šmit nametnuo odluku o imenovanju federalne Vlade

Tužilac je zatim ponovio jezive pretrage koje je Brajan Volš guglao tokom te kobne večeri.

“Kako se otarasiti tijela”,  naveo je tužilac kao jedan od primjera. On je potom naveo da je bebisiterka otišla kući, po nalogu Brajana, piše Blic.

“Brajanova majka je rekla da je on došao kod nje dan kasnije i rekao je da je Ana otišla u Vašington. Dok su djeca bila sa bebisiterkom, na ajpedu sina je pretraživano “Kako amonijak utiče na tijelo” i još niz uznemirujućih pretraga. Bebisiterka je bila u kući tokom cijele nedjelje i primjetila je da su neke stvari i namještaj pomjerani”, naveo je tužilac.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.