Kanada

Političar zaboravio da isključi kameru prije sastanka, pa se pred kolegama pojavio potpuno go

  • 15.04.2021. 16:02

Političar iz Kanade izvinio se svojim kolegama nakon što se pojavio potpuno go tokom virtuelnog sastanka poslanika Donjeg doma.

Vilijam Ejmos, poslanik liberala koji predstavlja dijelove Kvebeka, viđen je iza radnog stola između zastava Kvebeka i Kanade, a čini se da mu je mobilni telefon prekrio muškost.

Video uživo sastanka je javno emitovan, ali Ejmos u njemu nije govorio. Međutim, on je zaboravio da isključi kameru kad je krenuo da se presvlači, prenosi Sky News.

Skrinšot golog političara bio je viljiv samo članovima parlamenta koji su prisustvovali sastanku, ali je on nekako završio kod medija, ali i na društvenim mrežama.

Ejmos se nakon toga izvinio kolegama zbog, kako je rekao, "nesrećne greške".

- Moj video je ostao slučajno uključen dok sam se presvlačio u radnu odjeću nakon džoginga. Iskreno se izvinjavam svojim kolegama u Donjem domu zbog ove nenamjerne distrakcije. Očigledno je da je to bila iskrena greška i neće se ponoviti - rekao je on.

Predsjedavajući Donjeg doma Entoni Rota podsjetio je poslanike da uvek budu na oprezu kada su u blizini kamera i mikrofona.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.