Муж ухапшен

Популарна инфлуенсерка пронађена мртва

  • Извор: Агенције
  • 30.01.2024. 22:42

Популарна фитнес инфлуенсерка и боди-билдерка Дебора Мичелс (30) пронађена је мртва, а њено тијело бачено је на тротоар на свега неколико метара од куће њених родитеља у граду Рио Гранде до Сул у Бразилу.

Тијело инфлуенсерке било је прекривено црвеним ћебетом.

Полиција је убрзо ухапсила њеног супруга Александра Гуншча (50), који је признао да ју је убио.

Како је потврђено, сигурносне камере снимиле су Александра како Деборино тело оставља на тротоару, а потом је сјео у аутомобил и нестао у непознатом правцу.

Када је ухапшен, Александар је наводно рекао полицији да је Дебору шчепао за врат усред жустре свађе, те да ју је одигао од земље и бацио је на плакар, након чега је изгубила свијест.


Ексклузивно: Погледајте снимак привођења у Бањалуци због бруталне ликвидације

Ексклузивно: Погледајте снимак привођења у Бањалуци због бруталне ликвидације

Након злочина, Александар је тијело ставио у аутомобил, са намјером да Дебору одвезе у болницу, али је "потом схватио да је мртва", те је "у паници отишао до куће њених родитеља и тијело оставио испред".

Њено тијело испод ћебета пронађено је у петак ујутру.

Александар је, према ријечима адвоката, мирно дочекао полицију у суботу и није пружао отпор приликом привођења, а потом је признао злочин.

Брат убијене Деборе Алекс Мичелс рекао је да породица жели правду. Деборини пријатељи кажу да је била невјероватна особа.

"Обасјала би просторију гдје год би се појавила. Свуда је имала пријатеље, чинила је само добра дјела. Била је борац, предузетница... Нема објашњења за ово што се догодило. Она ово није заслужила. Није нам јасно", рекли су пријатељи, преноси "Сан".

Дебора, која се бавила боди-билдингом, била је веома популарна на Инстаграму и имала је на хиљаде пратилаца, који су редовно пратили њене едукативне објаве о тренинзима.


Метеоролози најавили експлозију температура - ево и за када

Метеоролози најавили експлозију температура - ево и за када

Она и Александар су били у браку десет година, али је Дебора наводно сада жељела да се разведе.

Сахрањена је у суботу, а истрага о убиству још траје. Александар је задржан у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: