Ken Grifin

Poslodavac sve zaposlene i njihove porodice nagradio putovanjem

 • Izvor: avaz
 • 09.12.2022.08:14

Vlasnik multinacionalnog fonda "Citadel LLC" i milijarder Ken Grifin odlučio je da nagradi svoje zaposlene i njihove porodice putovanjem u Diznilend na Floridi.

Prema Forbsu, njegov fond vrijedan je otprilike 31,7 milijardi dolara, što ga čini 40. najbogatijim čovjekom na svijetu.

Milijarder je posegnuo u svoj džep kako bi platio putovanje u Diznilend za čak 10.000 zaposlenih sa svojim porodicama, što mu je zasluženo donijelo titulu najboljeg šefa ikad.

Portparol Citadela, Zia Ahmed, otkrio je kako je milijarder platio avionske karte iz Njujorka, Hjustona, Pariza, Ciriha i drugih gradova, ali je takođe platio i smještaj u hotelu, ulaznice za Diznilend i hranu, koja je uključivala sve od jagnjetine do sušija i paelje.

Grifin je unajmio prostor Diznilenda ekskluzivno za zaposlene Citadela.

Milijarder se tako zahvalio zaposlenima za odlično poslovanje i rekao je kako je pred njima nevjerovatna budućnost.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.