Страни медији пренијели

Познати ММА борац Александар: Морам да демантујем да сам ја убијен

  • Извор: Курир
  • 29.04.2024. 17:10

Српски држављанин Александар Мочевић (38) убијен је јуче око четири часа ујутру, испред једног локала у Диселдорфу у Њемачкој, а осумњичени за његово убиство је, како пишу медији, Албанац Р.Л. (52), који је у Александра пуцао након краће расправе због коцкарских дугова.

Након писања страних медија да је убијен Александар Стефановић из истог града у Њемачкој, који је иначе познати ММА борац, он се огласио за Курир и демантовао те наводе, прије свега због узнемиравања његове породице након објављене страшне вијести, али и тога што је он, између осталог, велики спортиста и борац, те би волио да га људи знају по томе.

"Прије свега морам да демантујем, страни медији су пренијели да сам ја убијен, а то није тачно, убијен је мој имењак и јако добар пријатељ. Ја сам и даље у шоку шта се десило, помажем око организације његове сахране, а сви од родбине ме редом зову. И то не само родбина, од раног јутра сам добио више од 300 позива, људи не вјерују да сам жив и да нисам уопште ја тај о коме се пише“, рекао је Александар за Курир.

Подсјећања ради, Александар Мочевић (38), иначе репер родом из Србије, убијен је јуче рано ујутру испред једног локала у Диселдорфу у Њемачкој, а због сумње да је у њега испалио хице ухапшен је Албанац Р.Л. (52). Хитна помоћ је брзо стигла на мјесто злочина, али несрећном мушкарцу из Србије није било спаса. Полиција је одмах по позиву такође брзо стигла и на лицу мјеста су ухапсили осумњиченог за ово убиство.

Албанац убио српског репера у Њемачкој: Шири се језив снимак

Албанац убио српског репера у Њемачкој: Шири се језив снимак


Пратите нас и путем Вибера