Дизелдорф

Албанац убио српског репера у Њемачкој: Шири се језив снимак

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.04.2024. 15:21

Албанац Рустем Лапи (52) је у центру Дизелдорфа убио власника ресторана, српског држављанина Александра (38).

Тешко убиство догодило се јуче испред једног ресторана у центру града у Диселдорфу. Албанац Рустем Лапи (52) је убио власника локала, српског држављанина Александра (38). Како јављају локални медији, 38-годишњи власник ресторана у Херцогштрасе у насељу Фридрихштат посвађао се са 52-годишњим Албанцем поријеклом са Косова и Метохије.

Изашли су испред ресторана да разријеше свађу, али је туча ескалирала и 52-годишњак је изненада извадио пиштољ и неколико пута пуцао у жртву.


Карлеуша о афери: Био је то намјерни излет да бих се осветила Душку

Карлеуша о афери: Био је то намјерни излет да бих се осветила Душку

Нешто касније полиција је без отпора успјела да ухапси лице испред локала наоружано ватреним оружјем. Како је саопштила полиција, ухапшени је 52-годишњи албански држављанин који живи у Њемачкој. За сада није познато да ли су се починилац и жртва познавали.

Друштвеним мрежама шири се језив снимак настао након убиства, а на њему се види како Албанац с пиштољем у руци стоји изнад тијела убијеног.

Подсјетимо, како су пренијели њемачки медији, ради се о реперу "Алекс М", који је у прошлости већ објављивао пјесме са Колегахом и Сун Дијегом. Убиство се догодило у недјељу у 2.25 у центру Дизледорфа.

Хитна помоћ је брзо стигла на мјесто злочина али несрећном Србину није било спаса. Како наводе извори њемачких медија, убица се послије злочина вратио у ресторан у ком је одмах и ухапшен.


Крик који кида душу: Породице жртава језивог пожара реаговале на пресуду, летjеле столице

Крик који кида душу: Породице жртава језивог пожара реаговале на пресуду, летjеле столице

"Убијени Александар је у Дизелдорфу држао ресторан испред ког је и убијен. Према ријечима очевидаца, сукоб је почео у локалу пошто је осумњичени пријетио гостима, а онда се посвађао и са власником ресторана. Наводно, ријешили су да изађу напоље како би ријешили проблем. Међутим, свађа је постала још гора и осумњичени је изненада извадио пиштољ и неколико пута пуцао у Александра. За сада није познато да ли су се убица и жртва познавали од раније, или су се те ноћи први пут срели и посвађали. Рустем Лапи, наводно је такође годинама живио у Њемачкој", навели су албански медији, преноси "Мондо"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?