Dizeldorf

Albanac ubio srpskog repera u Njemačkoj: Širi se jeziv snimak

  • Izvor: Mondo.rs
  • 29.04.2024. 15:21

Albanac Rustem Lapi (52) je u centru Dizeldorfa ubio vlasnika restorana, srpskog državljanina Aleksandra (38).

Teško ubistvo dogodilo se juče ispred jednog restorana u centru grada u Diseldorfu. Albanac Rustem Lapi (52) je ubio vlasnika lokala, srpskog državljanina Aleksandra (38). Kako javljaju lokalni mediji, 38-godišnji vlasnik restorana u Hercogštrase u naselju Fridrihštat posvađao se sa 52-godišnjim Albancem porijeklom sa Kosova i Metohije.

Izašli su ispred restorana da razriješe svađu, ali je tuča eskalirala i 52-godišnjak je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u žrtvu.


Karleuša o aferi: Bio je to namjerni izlet da bih se osvetila Dušku

Karleuša o aferi: Bio je to namjerni izlet da bih se osvetila Dušku

Nešto kasnije policija je bez otpora uspjela da uhapsi lice ispred lokala naoružano vatrenim oružjem. Kako je saopštila policija, uhapšeni je 52-godišnji albanski državljanin koji živi u Njemačkoj. Za sada nije poznato da li su se počinilac i žrtva poznavali.

Društvenim mrežama širi se jeziv snimak nastao nakon ubistva, a na njemu se vidi kako Albanac s pištoljem u ruci stoji iznad tijela ubijenog.

Podsjetimo, kako su prenijeli njemački mediji, radi se o reperu "Aleks M", koji je u prošlosti već objavljivao pjesme sa Kolegahom i Sun Dijegom. Ubistvo se dogodilo u nedjelju u 2.25 u centru Dizledorfa.

Hitna pomoć je brzo stigla na mjesto zločina ali nesrećnom Srbinu nije bilo spasa. Kako navode izvori njemačkih medija, ubica se poslije zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.


Krik koji kida dušu: Porodice žrtava jezivog požara reagovale na presudu, letjele stolice

Krik koji kida dušu: Porodice žrtava jezivog požara reagovale na presudu, letjele stolice

"Ubijeni Aleksandar je u Dizeldorfu držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema riječima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni prijetio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, riješili su da izađu napolje kako bi riješili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Aleksandra. Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živio u Njemačkoj", naveli su albanski mediji, prenosi "Mondo"

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: