Azerbejdžan

Poznati političar tokom videosastanka pipao asistentkinju po zadnjici

  • 24.04.2021. 20:53

Skandal trese Azerbejdžan – vremešni političar Husejnbala Mirelemovun (75) uhvaćen je u kadru videosastanka kako se opušteno okreće ka asistentkinji u kabinetu, posmatra joj zadnjicu, a onda kreće da je pipa po njoj, prenosi portal Objektiv.

Snimak koji je zgrozio Azerbejdžance je utoliko gori što se radi o djevojci koja je prijateljica njegove supruge i koju je ona tu zaposlila.

Na snimku se vidi kako se žena poslije milovanja zadnjice smješka Husejnbali, a onda se okreće ka laptopu i, zaključujući da se sve vidjelo, užurbano i sa grčem na licu pomjera iz kadra.

Husejnbala je prvo izjavio da je snimak čista laž odnosno montaža, a onda se predomislio, pa je u toku večeri poručio da su se samo malo šalili, kao i da "nije lud" da vara suprugu s njenom prijateljicom, a naročito ne pred kamerama.

Husejnbala Mirelemovun se vladajućoj stranci Novog Azerbejdžana pridružio još davne 1992. godine, a od 2008. obavlja i dužnost predsjednika stranke za okrug Katai.

U više navrata je bio izabran u Nacionalnu skupštinu, a na posljednjem kongresu je uvršten u Veće veterana. Samim tim, odavno je poznat u narodu, ali ne i kao seksualni predator.

Vladajuća stranka najavila je da će na sljedećem sastanku govoriti o ovom skandalu i najvjerovatnije smijeniti čovjeka sa svih pozicija i iz same stranke.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм