Užas

Prijavila smrt muža pa utopila sebe i troje djece

  • Извор: Мондо.рс
  • 07.07.2022. 12:17

Žena iz Minesote utopila je svoje troje male djece i sebe prošle nedjelje nakon što je pozvala policiju ranije tog dana da prijavi smrt svog muža, saopštile su vlasti.

Tijela troje djece i njihove majke izvučena su iz jezera Vadnais, a nekoliko dana kasnije šerifska kancelarija okruga Remzi objavila je identitete preminulih i uzrok smrti.

Majka Moli Čeng (23) utopila je svoju djecu u dobi od tri, četiri i pet godina, prenosi NBC njuz.

Otac djece Ji Li (27) preminuo je dan ranije nakon što se ubio vatrenim oružjem, zaključio je patolog. Šerifova kancelarija nastavlja da istražuje okolnosti tragičnog događaja.

Čeng je prijavila da se njen muž upucao u petak ujutro, pa je policija došla u porodičnu kuću u Mejplvudu. Kasnije tog dana, rođak je pozvao policiju i upozorio da bi Čeng mogla da ubije sebe i svoju djecu. Potom je pokrenuta potraga širom države kako bi se pronašli majka i djeca, saopštila je šerifova kancelarija.

Policajci su pratili njen mobilni telefon do parka Vadnais-Suker i jezera, gdje su kasnije pronašli vozilo i nekoliko pari dječijih cipela. Tim za potragu je pročešljao jezero i okolinu i iz vode izvukao tijelo četvorogodišnjeg dječaka. Šerifovi zamjenici su pokušali da spase dječakov život, ali nisu uspjeli.

Nešto poslije ponoći pronađeno je tijelo petogodišnjaka. U subotu oko 10.40 sati tijelo majke je izvučeno iz jezera, a pola sata kasnije u jezeru je pronađeno tijelo trogodišnje djevojčice.

Šerifova kancelarija je saopštila da istražuje smrt djece i majke kao trostruko ubistvo-samoubistvo, a policija Mejplvuda istražuje smrt oca Ji Li kao samoubistvo, prenosi "Mondo.rs".

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.