Зближила их очева болест

Принц Хари хоће да се помири са породицом?

  • Извор: Б92
  • 16.02.2024. 15:31

Британски принц Хари изјавио је данас да би болест краља Чарлса могла да зближи британску краљевску породицу.

"Да, сигуран сам. У свим овим породицама то видим из дана у дан - снагу породице која се окупља", рекао је Хари за америчку телевизију АБЦ, одговарајући на питање да ли болест може да уједини породицу, преноси Ројтерс.

Истакао је да "свака болест зближава породице".

Бакингемска палата је прије нешто мање од двије недјеље открила да је Чарлсу дијагностикован "облик рака" и саопштила да ће краљ одложити јавне ангажмане до даљег. Хари и његова супруга Меган посвађали су се са остатком краљевске породице, а 2020. године су напустили краљевске дужности и преселили се у Калифорнију.

Упркос томе, Хари је прошле недјеље отпутовао у Лондон где је посјетио британског краља, неколико дана након што је јавност обавијештена о његовој болести.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм