Пакистан

Проглашена "хитна ситуација"

  • Извор: Б92
  • 27.09.2023. 12:55

У Пакистану се десила трагедија када је дијете пронашло гранату и донело је кући, након чега је експлодирала убивши осам људи из исте породице.

Најмање осам особа, укључујући четворо дјеце, из исте породице погинуло је данас када је граната из ракетног бацача експлодирала у кући када су се дјеца играла муницијом у пакистанској провинцији Синд, саопштила је полиција.

Виши надзорник полиције Кашмор-Кандкот (ССП) Рохил Кхоса рекао је да су дјеца пронашла гранату док су се играла и донијела је кући гдје је експлодирала, убивши осморо људи, укључујући четворо дјеце, двије жене и мушкарца, из исте породице.

Милошевић преузима БиХ

Милошевић преузима БиХ

ССП је саопштио да је полиција стигла на лице мјеста и да је даља истрага у току и да је "хитна ситуација" проглашена у цивилној болници Кандкот.

Главни министар правде Синда Макбул Бакар затражио је извјештај од покрајинског генералног инспектора о томе како је ракета за ракетни бацач стигла до села Занги Субзваи у провинцији Кандхкот у округу Кашмор, извјестио је Давн њуз.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)