Њујорк

Пронађено обезглављено тијело

  • Извор: Курир
  • 18.11.2023. 13:29

Полиција је пронашла тијело без главе и руку на плажи Бризи Поинт у Њујорку.

"Дејли мејл" сугерише да је тијело откривено двије недјеље након што је познати ирски режисер Рос Мекдонел (44) нестао из свог дома у Њујорку, а његов бицикл касније пронађен само пет километара од плаже Бризи Поинт.

Полиција Њујорка није открила да ли је унакажено тијело вода избацила на обалу или је остављено на плажи. Главни градски исљедник сада покушава да утврди тачан узрок смрти.

Идентитет настрадалог неће бити објављен док породица не буде обавијештена.

Мекдонел је иначе посљедњи пут виђен у суботу 4. новембра око 20.30 сати. Добитник награде Еми тада је виђен на плажи Форт Тилден у близини Роксберија гдје је три дана касније пронађен његов бицикл закључан.


Дивљао у кружном току у Трну, сличан ауто дивља и по Бањалуци

Дивљао у кружном току у Трну, сличан ауто дивља и по Бањалуци

Раније овог мјесеца, пријатељ несталог режисера Џин Галерано, рекао је за ирске медије да је Мекдонел био на плажи, али да је "ушао у океан" прије него што му се изгубио траг.

Мекдонел, који је поријеклом из Даблина, освојио је награду Еми 2021. године за свој рад на снимању серије "Трговина".

Радио је широм свијета, укључујући Авганистан, Украјину и Мексико, а био је номинован за још једну награду Еми 2018. као режисер документарног филма Си Ен Ен Филмс Елијан.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?