Užas u vili Džefrija Epstajna 

Pronađena bizarna slika Bila Klintona u haljini  

  • 15.08.2019.17:00

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više neverovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.

Epstajn je tokom burnog života razvio mrežu uticajnih i moćnih prijatelja, poput Bila Klintona, Donalda Trampa i Bila Gejtsa. U jednom od svjedočenja koja su se ovih dana pojavila, navodi se da se u Epstajnovoj vili na Menhetnu, između ostalog, nalazi i veoma neobična slika Bila Klintona.

Na slici je bivši američki predsjednik obučen u žensku haljinu i cipele sa štiklama, piše „Dejli miror“. 

Pretpostavlja se da se stolica u kojoj Klinton na slici sjedi nalazi u Ovalnom kabinetu u Beloj kući, jer se vidi dio grba predsjednika i prepoznatljivog plavog tepiha.

Iako neki mediji spekulišu da je haljina referenca na Moniku Levinski, ona zapravo podjseća na haljinu koju je Hilari Klinton nosila na prijemu u Centru „Kenedi“ 2009. godine. 

Slika pod nazivom „Parsing Bill“ pripisuje se australijsko-američkoj umjetnici Petrini Rajan Klajd. 

​„To je apsolutno Bil Klinton. Bilo je šokantno, to je definitivno njegova slika. Bila je to veoma provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke potpetice i plavu haljinu, a ruka mu je bila u čudnom položaju“, rekao je anonimni svjedok.

Epstajn, koji je bio optužen za zlostavljanje djevojčica, pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku.