Све снимао

Просуо канту измета на главу путника у јавном превозу

  • Извор: Агенције
  • 27.11.2023. 20:03

Белгијски јутјубер, 22-годишњак који се на друштвеним мрежама представља као 'ЈаНике', излио је канту пуну уља, воде, осушеног лишћа и псећег измета на несретног путника у бриселском подземном возу, пише портал "Брисел Тајмс".

Своју гадост је недуго потом објавио уз наслов "изненађење кувара", али и напокон зарадио пријаву будући да је 19-годишња жртва инцидент пријавила полицији.

Администратори Јутјуба безобразнику нажалост још увијек нису уклонили канал, па се тако и у овом тренутку могуће увјерити да је сличне свињарије изводио и раније испред својих 130 претплатника.

Снимак је настао настао прошле суботе у Ајдергему, а реаговали су и управници јавног превоза у Бриселу који су такође поднијели пријаву истражном судији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм