Stotine demonstranata

Protesti ispred ruske ambasade u Kijevu VIDEO

  • 26.11.2018. 06:59

Nekoliko stotina demonstranata okupilo se u nedelju uveče ispred zgrade Ambasade Rusije u Kijevu.

Kako su preneli mediji, ispred ograde su postavili gume koje su pokušali da zapale, ali je policija reagovala i sprečila ih u tome.

Demonstranti su ispred ambasade ostavljali i brodove od papira prenosi BBC.

Prethodno su demonstranti ubacili dimne bombe u dvorište zgrade ruskog diplomatskog predstavništva.

Nedaleko od Ambasade Rusije u KijevU izgorio je automobil sa ruskim diplomatskim tablicama, javio je portal "Ukrajinska pravda".

"U Ulici Jaroslava Homova 14 a, na udaljenosti od oko kilometra od Ambasade Rusije, spaljen je automobil. Vatrogasci koji su stigli na mjesto ugasili su požar. Policija vrši uviđaj na licu mjesta", navodi portal.

Prema informacijama televizije "112 Ukrajina", situacija ispred Ambasade Rusije u Kijevu je mirna i ljudi počinju da se razilaze.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.