Језив злочин

Пси пронашли тијело: Нестала дјевојчица (2) пронађена закопана испред куће, мајка приведена

  • 28.02.2024. 09:16

Двогодишња дјевојчица, чији нестанак су пријавили родитељи, пронађен је закопана крај своје породичне куће у Таиши у Еквадору. Први налази истраге показују да је дјевојчица имала озбиљне повреде главе, због чега су приведени родитељи.

Мала Аина Јамбија је посљедњи пут виђена 20. фебруара како је цртала у кући, а мајка је рекла да је изашла напоље да нешто "поради у башти". Како је рекла, када се вратила у кућу, дјевојчице није било. Пошто нису успјели да је пронађу, сљедећег дана су пријавили њен нестанак.

Љепотица доживјела језиву повреду на тренингу

Љепотица доживјела језиву повреду на тренингу

Полиција, војска, али и грађани кренули су у опсежну потрагу за малом, а онда су пси трагачи нањушили нешто тик уз кућу дјевојчице. Убрзо је откопано њено тијело из раке дубоке два метра, преноси Телеграф.

Тијело дјевојчице било је умотано у ћебе.

Одмах је наређена обдукција, а први налази говоре да је дијете преминуло од тешких повреда главе. Полиција је ухапсила мајку и оца дјевојчице, али је отац убрзо пуштен.

Досије истражује: Да ли жене убијају свирепије?

Досије истражује: Да ли жене убијају свирепије?

Мајка је задржана у притвору. Она се терети за "нестанак дјетета који је резултирао убиством".

Извори упознати са случајем кажу да је породица била под надзором Центра за социјални рад и да је дијете од рођења било смјештено у хранитељску породицу. Међутим, у јануару ове године је одлуком суда дјевојчица враћена мајци.

Медији пишу да је ово четврто дијете убијено овог мјесеца у Еквадору, а за чије убиство се терете родитељи, рођаци или пријатељи породице.

Фото: Икс/PoliciaEcuador

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.