Džordžija

Pucnjava u SAD-u, ranjeno devet maloljetnika

  • Извор: Кликс
  • 19.02.2023. 08:54

Devet maloljetnika, uključujući petogodišnje dijete, ranjeno je nakon pucnjave na benzinskoj pumpi u gradu u saveznoj državi Džordžija koji se graniči sa Alabamom.

Policajci Policijske uprave Columbus saopštili su da su pronašli više žrtava iz vatrenog oružja usred velike grupe ljudi.

Šef policije Freddie Blackmon rekao je na konferenciji za novinare u subotu da je do svađe očigledno došlo na žurci u blizini i da se nastavila na benzinskoj pumpi kada je počela pucnjava. Dalji detalji nisu dati, ali Blackmon je rekao da je incident i dalje pod istragom.

"Uvjeravam vas da ćemo pronaći osobu ili osobe odgovorne za ovaj besmisleni zločin"rekao je on.

Blackmon je rekao da su detektivi razgovarali sa svjedocima, od kojih neki sarađuju, dok drugi ne.


"Pozivam sve koji imaju informacije da se obrate policiji. Podstičem roditelje čije je dijete povrijeđeno u ovom incidentu da se pobrinu da sve informacije koje podijele s njima podijele policiji. Radit ćemo 24 sata dnevno na rješavanju ovog slučaja", poručio je on.

Žrtve, čija imena nisu objavljena, starosti su od pet do 17 godina. Povrijeđeno je sedam momaka i dvije djevojke, saopštila je policija, prenosi portal USNews.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.