Putin pozvao građane da glasaju

  • 30.06.2020. 14:54

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je danas građane da glasaju na referendumu o izmjeni Ustava i naglasio da je svaki glas važan.

"Sutra, 1. jula, imaćemo glavni dan za glasanje. Molim vas, dragi prijatelji, da se izjasnite. Svaki glas ima najveći značaj, najveću snagu", rekao je Putin u obraćanju putem video-snimka, prenio je TASS.

On je podsjetio da glasanje traje već nekoliko dana i da je ta mjera preduzeta radi zaštite zdravlja ljudi. Putin je zahvalio onima koji su već glasali.

Predsjednik je naglasio da će svi predloženi amandmani stupiti na snagu samo ako dobiju podršku i potvrdu od građana.

Putin je rekao da stabilnost, bezbjednost, blagostanje i dostojanstven život mogu biti ostvareni samo kroz razvoj.

"Naša odgovornost, naš iskreni patriotizam i briga za otadžbinu, kao i naše poštovanje za svoju istoriju, kulturu, maternji jezik, tradicije, naše sjećanje na dostignuća podvige naših predaka osiguravaju suverenitet Rusije", naglasio je Putin.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.