Ruski predsjednik

Putin predložio Medvedevu funkciju zamjenika sekretara Savjeta bezbjednosti

  • 15.01.2020. 15:30

Ruski predsjednik Vladimir Putin predložio je odlazećem ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu da ubuduće obavlja funkciju zamjenika sekretara Saveta bezbjednosti Rusije.

Putin je tom prilikom predložio Medvedevu da se bavi temama odbrambene sposobnosti i bezbjednosti Rusije, čime se i ranije bavio dok je obavljao funkciju premijera, pa i predsjednika države.

Ranije ova funkcija nije postojala, pa je Putin predložio da se ona formira i dodjeli Medvedevu.

Prethodno je Medvedev saopštio da je raspustio rusku vladu.

Ova odluka donijeta je nakon obraćanja ruskog predsjednika pred poslanicima Federalne skupštine u kom je najavio ustavne izmjene.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.