Краљевска породица

Рекација краља Чарлса након што се поменула принцеза Кејт је многе ганула

  • 01.04.2024. 08:33

Док су се краљ Чарлс и краљица Камила јуче поздрављали са окупљеним грађанима испред капеле Светог Ђорђа, неко је поменуо Кејт Мидлтон након чега је услиједила дирљива реакција монарха који се јуче појавио на важном догађају и тиме најавио постепени повратак јавном животу. Било је то његово најзначајније појављивање у јавности након што му је прошлог мјесеца дијагноситкован канцер.

Жена која је држала велшку заставу поручила је краљу Чарлсу: "Ваше Височанство, Ваше Височанство. Све најбоље принцези од Велса", краљица Камила је климнула главом, а Чарлс је на коментар о Кејт Мидлтон одговорио: "Хвала вам много".

Краљ Чарлс поздравио се јуче са 56 људи, а у једном моменту је поручио: "Дајем све од себе", мислећи на своју борбу са опаком болешћу, пише Дејли мејл.

Кејт Мидлтон и принц Вилијам нису били на јучерашњој миси у Виндзору. Пар проводи празнике у Норфолку са дјецом, Шарлот, Џоржем и Лујем. Кенсингтонска палата је раније саопштила да се принцеза и принц од Велса неће појавити. Његов повратак службеним дужностима очекује се средином априла, након ускршње паузе односно школског распуста њихове дјеце.

Краљ Чарлс је јучерашњим појављивањем желио да пошаље поруку да је добро и да се лијечење добро одвија, његов долазак протумачио је и стручњак за говор тијела.

Чарлс 3 био је у друштву супруге као и чланова уже краљевске породице. Окупљање је протекло у знаку традиције али и са извјесним промјенама па је тако краљ у цркву стигао аутомобилом, а не пјешице као претходне године, по препоруци љекара како се не би излагао одређеном ризику.

Доктор открио који рак има Кејт Мидлтон

Доктор открио који рак има Кејт Мидлтон


Камила као и принцеза Ана и Сара Фергусон носиле су одјећу снажне симболике, краљ је изгледао веома расположено док је улазио у цкрву, а касније је разговарао са окупљенима, међу којима му је један поштовалац двора поручио да се не предаје.

Бакингемска палата је почетком фебруара саопштила да краљ има рак, монарх је у јанауру имао операцију због бенигног повећања простате. Кејт Мидлтон је 22. марта саопштила да болује од канцера, 16. јануара подвргла се тешкој операцији абдомена.

Није саопштено са којом врстом рака се бори, исто важи и у случају краља Чарлса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм