Zamjenik ministra spoljnih poslova

Rjabkov: Povećana umiješanost Amerike povećava rizike

  • Извор: СРНА
  • 29.11.2022. 15:30

Rusija šalje signale Americi da povećana umiješanost Vašingtona u sukob u Ukrajini donosi rizike, rekao je zamjenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov, a prenosi TASS.

Rjabkov je rekao da nema dijaloga Rusije i SAD o Ukrajini pošto dvije strane imaju "radikalno različite stavove".

"Nije mi poznato da postoji kanal za eliminasanje konflikta kada je riječ o onome što se dešava u Ukrajini. Generalno, to je nepoznanica. Nemamo dijalog sa SAD o ukrajinskom pitanju, zato što su stavovi radikalno različiti", izjavio je ruski zvaničnik.

On je dodao da postoji "periodična razmjena signala o određenim potezima Moskve i Vašingtona koje tumače Moskva i Vašington, ali da suprotan pristup i nekonzistentnost argumenata ne vode razvoju dijaloga".

"Šaljemo signale Amerikancima da njihova linija eskalacije i njihova linija dubljeg učešća u ovom konfliktu donosi ozbiljne posljedice i da rizici rastu", naglasio je Rjabkov, prenosi "Sputnjik".

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм