Њемачка

Родитељи изгубили сина (4) на каучу

  • 10.05.2024. 16:01

У њемачкој општини Герсхајм у уторак је организована велика полицијска акција с циљем проналаска четворогодишњег д‌јечака који је нестао из свог дома.

Родитељи су пријавили да је малишан био на каучу док су посматрали полуфинале утакмице Лиге шампиона, између ПСЖ-а и Борусије, а када се меч завршио нестао је без трага.

Успаничени мајка и отац одмах су алармирали чуваре реда и комшије, а потрага је организована свуда, чак и по сусједним улицама, преноси "Fenix-magazin".

Принц Вилијам проговорио о здравственом стању Кејт Мидлтон

Принц Вилијам проговорио о здравственом стању Кејт Мидлтон

Међутим, од малишана није било ни трага ни гласа.

А, онда је полиција ушла у дневну собу, гд‌је су родитељи гледали напету утакмицу, и затекла д‌јечака како мирно спава - покривен великим јастуцима од кауча.

Представници службе изјавили су медијима да су родитељи тек тада успјели да се смире, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм