Страшан случај

Сахранили кћерку па добили чудан позив: Одмах је откопајте

  • Извор: Агенције
  • 22.02.2024. 21:32

Никарагванка је други пут сахрањена након што је њена породица ископала тијело јер су мислили да је још увијек жива.

Мариа Лопез, (24) наводно је умрла 11. фебруара у болници Њу Дон у обалном граду Васпам на Карипској обали и сахрањена је 12. фебруара, према локалном извору СНЦ.

Родитељи су ископали њен ковчег на гробљу прошлог четвртка након што је неко назвао на њен телефон тврдећи да је Лопез "још увијек жива".

Тијело Марије је извађено из ковчега и одвезено у породичну кућу, гдје је опрано са сољу, оцтом и лимуном, а затим је тијело стављено на кревет док су породица и пријатељи гледали.


Четворо дјеце се отровало током купања у хотелском базену

Четворо дјеце се отровало током купања у хотелском базену

Љекар из болнице Њу Дон посјетио је кућу након што су неки чланови породице изнијели идеју да је Лопез трудна, али је доктор тестирао и потврдио да је мртва.

Директор управљања ризиком града Васпам Кени Мајорга рекао је да породица није вјеровала доктору и одлучила је да је "прегледа традиционални доктор и искључи могућност да је мртва, јер тврде да је дјевојка имала сузе и зној на челу".

Породица је одржавала молитве пет дана, у нади да ће Лопез на неки начин оживјети. Њени родитељи и блиски чланови породице коначно су одустали  и одвели Маријино тијело у центар за молитву на церемонију јер је почело показивати знакове распадања и поново су је покопали у понедјељак.

Инцидент се догодио само осам мјесеци након што је 76-годишња Бела Монтоја шокирала своју породицу лупањем по свом ковчегу у Еквадору.


Аргентинка објаснила како је бити

Аргентинка објаснила како је бити "бањалучка снајка"

Наводно је Монтоја пробудила се и почела куцати након што је провела пет сати у свом ковчегу у погребном салону у општини Бабахојо 9. јуна 2023.

Монтоја је умрла од можданог удара 16. јуна у болници Мартин Иказа након што је провела седмицу на интензивној њези.

У децембру 2022, Хозе Рибеиро пронађен је жив у погребној установи након што су га доктори у болници у Бразилу прогласили мртвим, да би умро од хипотермије два дана касније.

Шездесетдвогодишњак је стављен у врећу за тијело и смјештен у фрижидер. Радник је примијетио да су му очи отворене и да има проблема с дисањем, јавља "Дејли Мејл".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?