Indijana

Šestogodišnji dječak ubio svoju mlađu sestru

  • Извор: Агенције
  • 27.07.2022. 20:59

Šestogodišnji dječak ubio je svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indijani, a njihovi roditelji su uhapšeni, saopštila je policija, prenosi AP.

Hitna pomoć zatekla je djevojčicu sa ranom od metka u glavi u utorak rano popodne u kući u Mansiju, 100 kilometara sjeveroistočno od Indijanapolisa. Ona je odmah prebačena u bolnicu, gdje je proglašena mrtvom, navodi The Star Press, prenosi AP.

Džejkob Grejson je rekao istražiteljima da je njegov šestogodišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i upucao njegovu sestru, saopštila je policija.

Grejson (28) i njegova 27-godišnja supruga Kimberli Grejson preliminarno su optuženi za zanemarivanje što je dovelo do smrti, ali i po još tri tačke u krivičnom djelu zanemarivanje, rekla je zamjenica šefa policije Melisa Krizvel.

Dječak je rekao policiji da je pronašao ključ od sefa u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka drijemala.

Roditelji su rekli policiji da je njihov sin i prije toga otvarao sef. Majka Kimberli Grejson je navela da su ona i njen muž odvodili dječaka na streljanu da ga nauče kako da puca iz pištolja.


Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.