I ona je bila na meti terorista

Simonjan: Nakon napada na Krimski most, Tauerbridž u Londonu je legitimna meta?

  • 17.07.2023. 12:19

Glavna urednica medijske grupe "Rasija sivodnja" i RT Margarita Simonjan prokomentarisala je današnji napad na Krimski most, za koji Moskva optužuje Ukrajinu, i poručila da, ukoliko je istina ono što je saopštilo rusko MSP - da je napad koordinisan zajedno sa Vašingtonom i Londonom - onda je čuveni Tauerbridž u Londonu legitimna meta za Rusiju.

"Svi već shvataju da su dronovi oružje. Tako da ih i treba izjednačavati sa oružjem i izjednačiti posljedice njihove prodaje i širenja, kao da se radi o drugom oružju", napisala je ona na Telegramu.

Zaharova: Velika Britanija i SAD su umiješane u napad na Krimski most

Zaharova: Velika Britanija i SAD su umiješane u napad na Krimski most

Nacionalni antiteroristički komitet Rusije tokom dana je saopštio da je napad na most izveden uz pomoć dva ukrajinska drona, dok je savjetnik lidera DNR-a, Jan Gagin, precizirao da je napad na Krimski most izvršen uz pomoć dronova NATO pakta. Tom prilikom, život je izgubio mladi bračni par, a njihova ćerka je preživjela, ali je zadobila teže povrede, piše RT Balkan.

Natalija i njen muž poginuli na Krimskom mostu, kćerka pukom srećom preživjela!

Natalija i njen muž poginuli na Krimskom mostu, kćerka pukom srećom preživjela!

Simonjan se ujedno obratila i rođacima djevojčice Angeline i ponudila pomoć, ukoliko za tim bude bilo potrebe.

Pogledajte kako izgleda Krimski most nakon napada

Pogledajte kako izgleda Krimski most nakon napada

Podsjetimo, urednica medijske grupe "Rasija sivodnja" i RT bila je meta ukrajinskih terorista, ali, na sreću, ruska služba je na vrijeme osujetila njihov plan. 

"Priprema atentata na Simonjan pokazatelj terorističke prirode Kijeva pod patronatom Zapada"





Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм