Огласио се лидер Чеченије

Син Рамзана Кадирова претукао човјека у затвору - "Било би добро да га је убио"

  • Извор: Агенције
  • 14.12.2023. 12:54

Чеченски вођа Рамзан Kадиров изјавио је како је његов син учинио праву ствар претукавши човјека у полицијском притвору, али и да је требало да иде до краја и да га убије. Путинов савезник изнио је наведену примједбу на данашњој конференцији за медије.

Признао је да је и он сам био изненађен што његов 16-годишњи син Адам није био процесуиран за премлаћивање.

Kадиров је у септембру подијелио видео на којем његов тада 15-годишњи син Адам напада човјека оптуженог за спаљивање Kурана, хвалећи га да се "понашао као прави мушкарац".

"Било би добро да га је убио"

"Испрва сам мислио да ће бити кажњен", рекао је данас Kадиров истакавши да се плашио дуготрајне затворске казне за свог сина.

Онда је напоменуо како уопште није било разлога да се казни. Полиција у Грозном, главном граду Чеченије, затворила је случај против Адама Kадирова уз образложење да је ријеч о малољетној особи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм