ATV

Лондон

Срамно! Док је непокретна дјевојка пузала уз степенице радници јој се смијали

 • Извор: Агенције
 • 12.02.2024. 13:46

Д‌јевојка са инвалидитетом била је приморана да пузи уз степенице приликом кретања по лондонској надземној станици због поквареног лифта.

Оно што је још страшније у читавом случају, јесте понашање радника који су све посматрали и смијали се.

Џени Бери (29) из Британије, снимила је видео како се степеник по степеник пење крећући се уназад, повлачећи рукама ногу по ногу све до врха степеница на станици у сјевероисточном Лондону.

Током снимка на којем се види како се мучи будући да није могла да иде колицима, већ да се као лице са инвалидитетом, пење пузећи, она је објаснила како је покушавала да дође до свог хотела који се налази тачно испред станице.

Приликом снимка она је рекла је да је највише нервира начин на који је према њој поступало особље Транспорта за Лондон.

Радници јој се смијали

Оно што је посебно бизарно јесте чињеница да је радник жељезнице саопштио Беријевој да је лифт прорадио након 15 минута и то у тренутку када је несрећна жена допузала до врха степеништа. Такође, у једном тренутку чуо се и смијех радника, што је Беријеву посебно шокирало.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.