Амерички предсједник

Шта је ово: Бајден објавио чудну фотографију и шокирао све

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 11:20

Амерички предсједник Џо Бајден је подијелио мим "Дарк Брандон" који имплицира да су Тејлор Свифт и он планирали да Канзас Сити Чифси освоје Супер Боул.

Бајден је чудну фотографију објавио на свом Икс налогу. На њој се види предсједник који умјесто очију има црвене ласере а име долази из мима који је првобитно започео као десничарски слоган, "Хајдемо Брендоне" - што је шифра за "Ј**ени Џо Бајден".

То је сада постала унутрашња шала за Бајденове присталице.

Бајден је твитовао слику са натписом "баш као што смо је нацртали" убрзо након што су Чифови побиједили у недјељу увече. Кренуле су теорије завјере да је намјештено да Канзас Сити побиједи због дечка Тејлор Свифт, Тревиса Келсија.

Према теоријама завјере, планирано је да тим побиједи како би Тејлор након тога пружила подршку Бајдену на изборима који ће се одржати ове године у Америци. 


Горан Џонић остаје доживотно у затвору

Горан Џонић остаје доживотно у затвору

Политички утицај Тејлор Свифт траже све стране, али је годинама остала отворено неутрална. Рођена је у Пенсилванији, али се преселила у Нешвил као мала да би се бавила музиком, у почетку је мрзила да каже било шта што би отуђило њену традиционално републиканску кантри музику, пише "Дејли мејл".

Али 2018. године је проговорила против републиканске сенаторке Марше Блекбурн, рекавши да је њен рекорд гласања "застрашује и ужасава".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.