Policajac suspendovan

Starica (95) zatečena sa nožem u staračkom domu, policija upotrijebila elektrošoker

  • Извор: Агенције
  • 19.05.2023. 12:15

Vlasti Australije saopštile su da je Kler Noulend (95) u kritičnom stanju nakon što su policajci upotrijebili elektrošoker kako bi je oborili jer su je zatekli sa nožem u staračkom domu.

Policija je pozvana u starački dom Jalambi nakon što je osoblje pronašlo Kler Noulend ispred sobe kako drži nož koji je prethodno uzela iz kuhinje, prenosi Rojters.

Dvojica policajaca su nekoliko minuta razgovarala sa staricom, ali kada je im je prišla i dalje držeći nož, oni su je oborili na zemlju.

Učenika pecivom namamili da se skine nag pa objavili fotografije

Učenika pecivom namamili da se skine nag pa objavili fotografije

"U vrijeme kada je bila napadnuta, približavala se policiji, ali, pošteno je reći, sporim tempom", rekao je Piter Koter iz lokalne policije na konferenciji za novinare.

Noulend inače pati od demencije i nekoliko sati je lutala staračkim domom, prije nego što je iz kuhinje uzela nož. Trenutno se nalazi u bolnici i povremeno gubi svijest.

Tragedija u Tuzli: Raznio se bombom, teško povrijedio suprugu

Tragedija u Tuzli: Raznio se bombom, teško povrijedio suprugu

Policajac koji je upotrijebio elektrošoker suspendovan je do okončanja istrage o incidentu.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.