Džulija Vendel

Stigli rezultati DNK testa djevojke koja tvrdi da je Medlin Meken

  • Извор: Курир
  • 04.04.2023. 15:20

Rezultati DNK testa pokazuju da djevojka, koja tvrdi da je Medlin Meken, nije trogodišnja djevojčica iz Velike Britanije, koja je nestala 2007. godine u Portugalu, otkriva Radar Online.

Testovi su pokazali da preci Džulije Vendel, koja je u februaru izazvala buru javnosti širom svijeta tvrdeći da je nestalo britansko dijete, dolaze iz Poljske, rekla je privatna istražiteljka dr Fija Johanson.

"Ona je 100 posto iz Poljske. Ona je malim procentom Litvanka i Ruskinja, ali rezultati testova pokazuju da je Poljakinja", rekla je Johanson za Radar Online.

Džulija Vandelt (21) oglasila se na društvenim mrežama ranije ove godine sa tvrdnjom da je ona nestala Britanka, kojoj se gubi trag u Portugaliji u maju 2007. Medlin, koja je tada imala 3 godine, sada bi imala oko 19 godina.

Ko je Medlin Meken: Nestala bez traga tokom porodičnog odmora

Ko je Medlin Meken: Nestala bez traga tokom porodičnog odmora

Državljanka Poljske zatražila je DNK test nakon što je tvrdila da ima slične osobine kao Medlin i da je željela da razgovara sa Kejt i Džerijem Mekenom. Međutim, prema dr Fiji Johanson, Vandelt je "100 odsto iz Poljske" i ima nešto litvanskog i rumunskog naslijeđa, piše San.

"Džulija je imala sve biljege po rođenju kao Medlin Meken, a vjerujem da je to način na koji Bog i univerzum žele da se približimo čovjeku koji ju je seksualno zlostavljao, razotkrijemo ga i njegove moguće veze sa slučajem Meken", rekla je dr Johanson.

Muškarac zvanično osumnjičen za nestanak djevojčice Medlin Meken

Muškarac zvanično osumnjičen za nestanak djevojčice Medlin Meken

Ona je dodala da je Džulija barem natjerala istražitelje da nastave da istražuju slučaj nestale Medlin.

Тагови: