NFL zvijezda

Strašna vijest: Otac poznatog sportiste poginuo u eksploziji kuće?

  • Извор: Мондо.рс
  • 22.08.2023. 20:13
  • 23.08.2023. 07:35

U eksploziji u kući NFL zvijezde Kejleba Farlija (24), poginula je jedna osoba, za koju je naknadno utvrđeno da je njegov otac, objavili su američki mediji u utorak.

Eksplozija se dogodila u toku noći, u domu igrača Tenesija u gradu Mursvilu, u Sjevernoj Karolini, a poznati sportista nije bio u kući u tom trenutku, ali jeste bio na imanju.

Kuća se nalazi kraj jezera i eksplozija se čula u širem okruženju. 

Dramatičan snimak od kojeg zastaje dah: Ovako je spaseno dijete iz žičare koja visi nad provalijom!

Dramatičan snimak od kojeg zastaje dah: Ovako je spaseno dijete iz žičare koja visi nad provalijom!

"Bilo je oko ponoći kada sam čuo jaku eksploziju koja je potresla kuću. Nisam znao šta je to. Izašao sam, vidio i druge komšije, obišli smo kraj i vidjeli smo da je ova kuća eksplodirala. Nevjerovatno je, misliš da ovo ne može da se dogodi. Takve stvari viđaš u vijestima stalno, ali ne događa se u tvom kraju", rekao je jedan komšija. 

Kuća vrijedi oko dva miliona dolara, a samo se razvalila u ogromnom, ogromnom bljesku, javili su reporteri. Kuća je poslije eksplozije ostala u ruševinama. Bila je velika 6.300 kvadratnih metara i konstatovana je totalna šteta. Uz dom sportiste, uništena su i vozila koja su parkirana ispred kuće.

Ljeto nije gotovo: Upaljen narandžasti meteoalarm

Ljeto nije gotovo: Upaljen narandžasti meteoalarm

Vatrogasne i policijske službe potvrdile su da je jedna osoba preminula, a da je druga prebačena hitno u bolnicu, sa povredama koje nisu bile životno opasne.

Farli ima 24 godine, od 2021. je u NFL-u i imao je velikih problema sa povredama leđa na koledžu, a onda i kao profesionalac. Još nema ni nagoveštaja zašto se ovo dogodilo i šta je bio uzrok eksplozije u kojoj mu je poginuo otac.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм