Годину дана касније

Стравично: У удесу настрадали отац и ћерка, пронађена порука која је открила језиву истину

  • 12.04.2024. 14:47

На Дан очева, прошле године, у ужасној несрећи су погинули отац и његова ћеркица. Истрагом је утврђено да се ради о убиству и самоубиству.

Ешли Хенри (35) се са својим плавим Нисаном залетио у теретно возило. Након што су он и двогодишња ћерка Орија пронађени мртви, покренута је истрага.

Идентификовани жена и дијете чија су тијела пронађена у Миљацки

Идентификовани жена и дијете чија су тијела пронађена у Миљацки

Истрага је показала да вјероватно Орија није била жива у вријеме судара. Патолог је идентификовао бројне карактеристике које доказују да је то био случај, али је рекао да није могуће тачно утврдити како је дијете умрло.

У извјештају мртвозорника се наводи да је њена смрт "вјероватно посљедица противправне радње која је извршена у неком тренутку прије саобраћајног судара".

Оријин отац Ешли био је раскинуо са својом партнерком, а са Оријом је проводио викенде. Ешли је провео викенд са својом ћерком у Скегнесу, Линколншир, и возио је назад у Лестершир када се несрећа догодила 18. јуна 2023.

7 смртних гријехова из угла психолога

7 смртних гријехова из угла психолога

Отац боловао од депресије и анксиозности

Отац је имао медицинску историју, али то је укључивало периоде анксиозности и депресије и лоше је поднио раскид њихове везе. Није било доказа о кочењу аутомобила прије судара, а биљешка пронађена са Ешлијевог компјутера, који се налазио на његовој кућној адреси, јасно је изнијела његову сврху и намјеру да оконча и свој живот и живот своје ћерке, на Дан очева прошлог јуна, преноси Мирор.

Аутом покосила дјевојчицу (3): Прешла преко ње и наставила, отац зауставио ауто

Аутом покосила дјевојчицу (3): Прешла преко ње и наставила, отац зауставио ауто

Оријина мама, Рејчел Лидер, објавила је дирљиву почаст својој двогодишњој ћерки након трагичног инцидента. 

Рекла је: 

„Мојој драгој ћерки, Орији. Толико те волим. Тако ми је жао што ти је одузет твој драгоцјени живот. Дала си ми толико свјетла, душо, толико љубави и толико среће.

Његоваћу сваки тренутак који смо имали заједно. Имала си најљепши осмијех и прелијепу коврџаву косу. Дирнула си срца многих, Орија, и тако сам невјероватно поносна што сам твоја мама. Много ми недостајеш.

Док је бол губитка тебе неописив, претворићу га у сврху, за тебе и за нас. Изабрала си ме са разлогом и наставићеш да обасјаваш своју свјетлост кроз мене. Блистаћемо заједно. Моја драга дјевојко, моја бебо , Бог ће те чувати док се не сретнемо поново на небу, Орија."

(Курир, фото: Facebook)

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.