Španija

Tijelo Albanke nestale prije devet godina nađeno u zidu: Marko priznao zločin nakon ubistva drugu djevojku

  • Извор: Телеграф
  • 08.06.2023. 15:51

Španska nacionalna policija je u utorak locirala tijelo Sibore Gagani, mlade žene albanskog porijekla i italijansku državljanku, koja je nestala u južnoj Španiji 2014. godine.

Njeni ostaci pronađeni su u drvenom sanduku između dva zida u stanu koji je dijelila sa Markom R. (45), Italijanom sa kojim je u vrijeme nestanka bila u vezi.

Marko R. je osumnjičen da je 27. maja ove godine navodno ubio još jednu ženu, identifikovanu samo kao Paula, u istom gradu, popularnom turističkom rizortu Toremolinos. On je pobjegao sa lica mjesta, ali ga je policija uhapsila. On je kasnije spontano priznao raniji zločin nakon što je vidio fotografiju mlade žene na posteru nestalih osoba u stanici.

Zelenski: Nisam znao za planiranje napada na

Zelenski: Nisam znao za planiranje napada na "Sjeverni tok"

Rekao je kako je koristio kiselinu kako bi tijelo nestalo a onda ga sakrio između dva zida, prema saopštenju nadležnih.

Članovi Nacionalne jedinice pregledali su stan u kojem je par živio zajedno 2014. godine. Koristeći rendgenski sistem, policajci su otkrili drveni sanduk sakriven između dva zida.

Nakon inspekcije, ljudski ostaci pronađeni su unutra i odnijeti na institut na obdukciju i identifikaciju.

Iako se rezultati DNK testa još uvijek čekaju, vjeruje se da je u pitanju nestala Albanka. Sam Marko R., nakon što je uhapšen zbog ubadanja druge žene, priznao je da je ubio Gagani i njeno tijelo sakrio u zidu prije skoro 10 godina.

Više osoba privredeno zbog pucnjave na Sokocu, razmatra se pritvor za jednog osumnjičenog

Više osoba privredeno zbog pucnjave na Sokocu, razmatra se pritvor za jednog osumnjičenog

Sadašnji stanari su sarađivali sa istražiteljima, koji su nekoliko puta pretresali imanje bušeći male rupe u zidovima kako bi ubacili kamere, ali bezuspješno. To im je u utorak uspjelo zahvaljujući upotrebi rendgen aparata.

Sibora Gagani se sa Markom R. preselila u Kosta del Sol 2011. godine i nestala je 7. jula 2014., malo nakon što je raskinula sa njim. Otada, njeni rođaci, koji žive u Italiji, nisu ništa znali o njoj. Policija je 2015. godine pitala javnost da pomogne u njenom lociranju i objavila je njene fotografije u pokušaju da saznaju gdje je. Kako je njena porodica ispričala za El Espanol, Marko im je rekao da je ona odjednom otišla i nije otkrila gdje.

Istraga o njenom nestanku obnovljena je prije nekoliko dana, nakon što je Marko R. navodno nekoliko puta izbo svoju sadašnju djevojku Paulu (28) u drugoj kući u Toremolinosu.

Šmeker i gospodin! Đoković izveo Alkarasa na večeru (FOTO/VIDEO)

Šmeker i gospodin! Đoković izveo Alkarasa na večeru (FOTO/VIDEO)

Njihov komšija je obavijestio policiju nakon što je čuo glasnu svađu. Policajci su pronašli beživotno tijelo žene i počeli da tragaju za osumnjičenim, koji je uhapšen poslije šest sati.

Nakon što su čuli te vijesti, Siborina porodica je posumnjala da je on imao neke veze i sa njenim nestankom.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)