Бивши амерички предсједник

Трамп о Наваљном: Ми смо нација која пропада, постао сам свјестан!

  • 19.02.2024. 17:50

Алексеј Наваљни преминуо је у петак 16. фебруара, "бура" у западним мејнстим медијима се не смирује, истрага је и даље у току, а сада се о његовој смрти огласио и бивши амерички предсједник Доналд Трамп.

Он је данас саопштио да га је смрт Наваљног "учинила свјесним" шта се дешава у Сједињеним Државама, преноси "Ројтерс".

"Изненадна смрт Алексеја Наваљног учинила ме је све више свјесним шта се дешава у нашој земљи. То је спор, постојан напредак, са поквареним, радикално-љевичарским политичарма, тужиоцима и судијама који нас воде путем уништења. Ми смо народ у опадању, народ који пропада", написао је он на својој друштвеној мрежи "Truth" (Истина) и додао је скраћеницу "МАГА2024" што алудира на његову познату паролу "Make America great again" (Учинимо Америку поново великом).

Доналд Трамп није никога директно оптужио за смрт Наваљног. Да подсјетимо, предсједник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден се обратио јавности истог дана када је умро Наваљни и навео је да нема конкретне доказе, али сумња на умијешаност руског предсједника Владимира Путина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.