Prijatelji otkrili

"Tramp planira napraviti šou od svog hapšenja"

  • Извор: Телеграф
  • 22.03.2023. 22:57

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp sprema se da napravi šou od svog hapšenja koje, kako je nedavno izjavio, uskoro očekuje.

Trampa čeka optužnica za podmićivanje Stormi Danijels, zvijezde filmova za odrasle, a najvjerovatnije i sprovođenje u lisicama. Iako se prema zvaničnoj proceduri u slučaju njegovog hapšenja očekuje da isto obavi Tajna služba "na mala vrata", odnosno dalje od kamera, ljudi iz Trampovog okruženja kažu da on ipak ima kudikamo drugačije planove.

On, kako je rečeno, planira da bukvalno proparadira pred kamerama.

Tramp sada ima fiksaciju o svom hapšenju, javlja The New York Times.

"Iza zatvorenih vraza u Mar-a-Lagu, bivši predsjednik je rekao prijateljima i saradnicima da je ideja o paradiranju pred vlastima i brojnim kamerama i reporterima odlična", javlja poznati list.

"Čak je otvoreno razmišljao o tome da li bi trebalo da se smije okupljenim medijima, te razmišljao kako bi javnost reagovala. Navodno je opisao potencijalni spektakl kao zabavno iskustvo", navodi se u članku opis Trampove ideje.

Bivši predsjednik predvideo je da će biti uhapšen ove nedjelje pod optužbom da je isplatio glumicu iz filmova za odrasle Stormi Danijels da bi ćutala o njihovoj navodnoj aferi prije izbora 2016. Navedeno je da je plaćanje, koje je izvršio Trampov tadašnji advokat Majkl Koen, označeno kao "pravni trošak".

Tramp se suočava sa višestrukim krivičnim istragama, od onih o pritisku na zvaničnike da ponište rezultate izbora 2020. godine, preko njegove uloge u pobuni 6. januara 2021. na Kapitolu, pa sve do otkrića poverljivih dokumenata Bele kuće u njegovom odmaralištu na Floridi, te suđenje za silovanje kolumnistkinje časopisa "El".

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)