Odgovornost sada leži u rukama birača

Tramp u autorskom tekstu: Ili će duboka država uništiti Ameriku, ili ćemo mi uništiti duboku državu!

  • 01.08.2023. 12:31

Izvještaj specijalnog savjetnika Džona Darama jasno pokazuje da su haranga koju je vašingtonska "močvara" vodila protiv mene i optužbe o navodnom ruskom uticaju bile zločin kakav nije zabilježen, pokušaj puča i zloupotreba američke vlade, poručio je bivši predsjednik SAD Donald Tramp.

Njihov cilj je bio da spriječe moj izbor, a ako to ne uspije, da me zbace sa funkcije ili sabotiraju moje predsjedništvo, potkopaju moj dnevni red u Kongresu, blokiraju moje unutrašnje reforme i miješaju se u moju spoljnu politiku, naveo je Tramp u autorskom tekstu za "Njuzvik".

Skoro tri godine su sprovodili ogromnu kampanju dezinformisanja i progon zasnovan na monstruoznoj laži da sam izdajnik svoje zemlje.

"Koliko god da je ruska prevara bila okrutna za mene, moju porodicu, moje osoblje i toliko nevinih posmatrača, prava žrtva je bio američki narod. Šteta koju je ova prevara nanijela Americi je gotovo neprocjenjiva. To je podrilo našu demokratiju, ugrozilo našu bezbjednost i ugrozilo našu slobodu", navodi Tramp.

Tramp daleko najvoljeniji

Tramp daleko najvoljeniji "crveni" kandidat, Desantisova popularnost opada

U kritičnom trenutku kada je trebalo da smanjimo tenzije sa Rusijom, "ruska prevara" je izazvala masovnu histeriju koja je pomogla da se Rusija odvede pravo u naručje Kine.

Umjesto da imamo bolje odnose sa Rusijom na čijoj sam izgradnji ja radio, sada imamo proksi rat sa Rusijom, djelimično podstaknut dugotrajnim isparenjima "Rusijagejt" delirijuma. Ukrajina je potpuno razorena. Ubijen je nebrojen broj ljudi. A mogli bismo da završimo u trećem svjetskom ratu, navodi Tramp.

"Kao što su Tviter fajlovi dokazali, establišment radikalne ljevice je takođe koristio Rusiju da napadne slobodu govora. Izgradili su sveobuhvatni režim domaće cenzure pod maskom borbe protiv takozvanih "ruskih dezinformacija" sa ciljem blokiranja svakog sadržaja koji im se ne dopada.

Tramp: Bajdenova porodica zarađuje milione na ratu u Ukrajini!

Tramp: Bajdenova porodica zarađuje milione na ratu u Ukrajini!

Obavještajna zajednica, mediji i tehnološke kompanije iz Silicijumske doline tada su upotrebili upravo ovaj izgovor - "ruske dezinformacije", da cenzurišu Bajdenov korupcionaški skandal 2020. godine.

Možda najopasnije od svega, takozvana "ruska prevara" je normalizovala upotrebu zakona za progon ljevičarskih političkih neprijatelja. Radikalne demokrate i njihovi medijski partneri sada navijaju dok Bajdenovo Ministarstvo pravde zahtjeva od FBI da istražuje roditelje na sastancima školskog odbora, raspoređuje teško naoružane timove da uhapse aktiviste koji se protive abortusu i nastavljaju sveobuhvatni progon vodećeg protivnika Džozefa Bajdena na predstojećim predsjedničkim izborima.

Tramp uputio zastrašujuće upozorenje: Ako ovo urade, uništiće državu!

Tramp uputio zastrašujuće upozorenje: Ako ovo urade, uništiće državu!

Odgovornost sada leži u rukama birača. Daramov izvještaj je potpuno jasno stavio do znanja, a sada je izbor na nama: ili će duboka država uništiti Ameriku, ili ćemo mi uništiti duboku državu", zaključio je Tramp, a prenosi RT Balkan.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм