Druženje sa Abeom

Tramp u Japanu: Oduševljeno uručio trofej sumo šampionu VIDEO

  • 27.05.2019. 08:38

Američki predsjednik Donald Tramp od subote je u Japanu, gdje se druži sa japanskim premijerom Šinzom Abeom koji je za njega priredio svečani banket, te ga je uz to i odveo na sumo turnir u kojem je predsjednik SAD-a veoma uživao.

Tramp je u Japanu sa suprugom Melanijom, a njihova posjeta trajaće još dva dana. U čast njihove ceremonijalne posjete, tokijski toranj "Skytree" ovim je povodom svijetlio u bojama američke zastave, prenosi "Guardian".

Turnir je posjetilo 11.500 ljudi kojima je naglašeno kako moraju aplaudirati kada VIP gosti, među kojima su i predsjednik SAD-a i njegova supruga uđu u salu, te kako ne smiju ponavljati dugogodišnju tradiciju bacanja jastuka iz stolica u ring kada neko izgubi.

Tramp je naposlijetku predao trofej pobjedniku Ajonajami koji je bio oduševljen predsjednikovim čestitkama.

Mnogi su se rukovali sa Trampom i Abeom kada su napuštali turnir i izlazili iz sale. Njih dvojica i Melanija su se kasnije zaputili u japanski restoran gdje su uživali u bogatoj trpezi.

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.