Нашао мајчин пиштољ

Трогодишњи дјечак убио млађег брата

  • Извор: Агенције
  • 20.11.2023. 07:29

Трогодишњи дјечак пронашао је пиштољ у мајчиној торбици и случајно упуцао свог двогодишњег брата, смртно га ранивши, саопштила је полиција Гарија, града у америчкој савезној држави Индијани.

Полицајци су послани у локалну болницу у петак навече због двогодишње жртве ватреног оружја, преноси "АП".

Дјететова мајка рекла је тамошњим полицајцима да је њен трогодишњи син пронашао пиштољ у њеној торбици након што је изашла из спаваће собе те је случајно упуцао свог млађег брата, који је касније преминуо од повреда.

Радна група за убиства тужиоца округа Лејк истражује пуцњаву која се догодила у кући у Гарију.

"Проводимо криминалистичку истрагу, а затим ћемо то презентовати тужиоцу округа Лејк, који доноси одлуку ради ли се о немару или несретном случају", најавио је командант полиције Гарија Сем Робертс за ВЛС-ТВ.


Нападнута Москва, активирана ПВО

Нападнута Москва, активирана ПВО

Градоначелник Џером А. Принс и шеф полиције Гарија Антони Титус нагласили су да је важно да одрасли предузму мјере како би исправно осигурали ватрено оружје и друге направе које би могле "постати оружје у рукама невине дјеце". 

Посебно су апеловали на кориштење кутија за оружје или брава за оружје за осигурање ватреног оружја.

"Наша срца и молитве иду уз вољене особе двогодишњег дјетета које је тако трагично одузето из наше заједнице", поручили су Принс и Титус у заједничкој изјави.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.