Teksas

U dvorištu pronašli bebu s polomljenom butnom kosti

  • Извор: Телеграф
  • 29.09.2022. 12:02

Par iz Teksasa pronašao je u zadnjem dijelu svog dvorišta bebu koja je bila umotana u ćebe.

Policija u međuvremenu traga za jednim muškarcem koji je od njihovog komšije ukrao vozilo i ostavio devetomjesečnu bebu u dvorištu.

Prošle subote, Džona i Ketrin Mek Klejn čuli su njihovog psa Arčija kako laje.

"Izašli smo da vidimo šta se sa njim dešava i tada smo čuli dječiji plač. Kada sam se približila vidjela sam bebu kako leži odmah pored motora. Rekao sam ženi da je to beba i da odmah pozove hitnu pomoć", kaže Džon.

Operater preko telefona rekao im je da mogu da unesu dijete u kuću, što su oni odmah i učinili. Kada je hitna pomoć došla ustanovili su da beba ima slomljenu butnu kost i odmah je helikopterom prevezena u bolnicu u Hjustonu.

Ljekari očekuju da će se uskoro oporaviti, piše "Independent".

"I ja sam majka, cijela ova situacija me je izbezumila", rekla je Ketrin.

Na snimcima nadzornih kamera sa njihove kuće vidi se kako muškarac krade vozilo Džonovog komšije i ostavlja bebu u ćebetu. Policija ga je ubrzo identifikovala i utvrđeno je da je u pitanju 43- godišnji Kliford Džejson Ginis.

"Nadam se da će se pojaviti i da će preuzeti brigu o svom djetetu. Želim da djevojčica bude srećna i da ima lijep život. Ukoliko meni dozvole da je zadržim obećavam da ću je čuvati i da nikada neće imati nijednu brigu", rekla je Ketrin.

Policija traga za Klifordom i kada bude pronađen biće optužen zbog napuštanja djeteta. Ukoliko bude osuđen prijeti mu zatvorska kazna, a moraće i da plati novčanu kaznu.

Policija je tokom uviđaja izolovala DNK tragove, a saopšteno je da su na licu mjesta pronađeni i tragovi krvi.

Kliford je od ranije poznat policiji zbog više krivičnih djela koji uključuju nasilje i krijumčarenje droge, prenosi "Telegraf.rs".

Тагови: