Detalji nesreće u Maleziji

U padu aviona na auto-put poginulo najmanje 10 ljudi: Pilot nije uputio poziv za pomoć!

  • 18.08.2023. 10:48

Najmanje deset ljudi je poginulo juče kada je mali avion sa šest putnika i dva člana posade pao na autoput u Maleziji, sjeverno od Kuala Lumpura.

Avion je poletio sa ostrva Langkavi i išao je ka aerodromu Sultan Abdul Aziz Shah Airport, saopštili su zvaničnici.

Stravična nesreća! Avion pao na auto-put!

Stravična nesreća! Avion pao na auto-put!

- Prvi kontakt aviona sa tornjem za kontrolu letenja Subang bio je u 14.47 sati i odobrenje za slijetanje je dato u 14:48. U 14.51 sati po lokalnom vremenu kontrolni toranj je primijetio dim koji potiče sa mjesta nesreće, ali avion nije uputio poziv za pomoć - navodi se u saopštenju.

Iz policije su saopštili da je letjelica prilikom pada na autoput spljoštila automobil i motocikl, te da su tom prilikom stradale još dvije osobe.

Zelenski napravio fatalnu grešku, Rusima je sada znatno olakšan posao?

Zelenski napravio fatalnu grešku, Rusima je sada znatno olakšan posao?

- Forenzičari su na terenu, uzimaju dokaze i skupljaju ostatke žrtava, koji će biti prenijeti u bolnicu u Klangu, gdje će biti obavljena obdukcija - naveli su iz policije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм