"Nije se mogao nositi sa usamljenošću"

Ubio se policajac na Svetoj gori

  • Извор: Блиц
  • 22.03.2022. 16:27

Na Svetoj gori vlada tuga zbog tragičnog završetka života policajca (40), koji je jutros pod nerazjašnjenim okolnostima, izvršio samoubistvo službenim oružjem.

Policajac je služio u jednoj od ispostava koje postoje u raznim dijelovima Svete gore, kako se navodi u blizini Hilandara, koja je izolovana.

– Žalosno je što je bio tako mlad. Čuo sam da nije mogao da se nosi sa usamljenošću u ispostavi u kojoj je lociran kod manastira Hilandar. Istina je da je mjesto izolovano – rekao je monah, prenosi Blic.

Kako je rekao monah, na Svetoj gori postoje razne ispostave u kojima se nalaze policajci, a neke su baš izolovane i zaboravljene.

– Oni koji su u Hilandaru su sami, ne postoji kontakt sa ljudima. Znam da postoje policajci koji žele tamo da odu, i oni koji izbjegavaju. Čuli smo da taj policajac od početka nije želio da ode tamo – rekao je monah.

Prema pisanju medija, policajac se upucao službenim oružjem u policijskoj stanici Hilandar.

Do incidenta je došlo jutros oko 10 sati, doktori su otišli na lice mjesta, ali je bilo prekasno.

Policija ispituje uzrok incidenta, a njegovo tijelo će biti prebačeno u Solun na obdukciju.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм