Njujork

Učiteljica optužena da je spavala sa učenikom, muž je brani

  • Извор: Агенције
  • 25.08.2023. 06:00

Melisa Rokensis (33), profesorica na Akademiji umjetnosti i nauka Korona u Njujorku, optužena je za intimne odnose (14) u njenom automobilu.

“Moja žena je nevina. Ona je majka troje djece. Ona ih jako voli. Ona je i veliki dio zajednice u svojoj školi. Svi je podržavamo. Kažemo da je nevina. Neću dalje objašnjavati zašto”, rekao je njen suprug Vilijam Rokensis.

Melisa koja je u utorak naveče puštena kući bez garancije izjasnila se da nije kriva.

Učiteljica je žrtvi navodno počela slati seksualno eksplicitne poruke putem društvenih medija u julu prošle godine, dok je ona bila jedna od savjetnika u ljetnoj školi, saopštili su tužioci.

Navodno zlostavljanje počelo je dva mjeseca kasnije nakon što se počela sastajati s dječakom u svom automobilu u blizini škole, prenosi "Fer portal".


Prigožina bili

Prigožina bili "sahranili" 2019. godine, pojavio se živ nakon 5 dana

Optužena je za odnos s navodnom žrtvom u automobilu barem jednom sedmično od oktobra prošle godine do prošlog mjeseca, navodi se u krivičnoj prijavi protiv nje.

Prijavila učenika

Istražioci su došli do snimaka Instagram poruka koje je učiteljica navodno razmjenjivala s maloljetnim dječakom, a u kojima se detaljno opisuje njihov odnos, piše "New York Post".

Rokensis je navodno otišla svom direktoru početkom jula kako bi prijavila da joj je učenik prijetio da će upucati nju i njenu djecu ako ne iskešira skoro 5.000 dolara, rekli su policijski izvori.


Srpkinja koja je doživjela kliničku smrt ispričala šta je vidjela: Prošla sam kroz tunel

Srpkinja koja je doživjela kliničku smrt ispričala šta je vidjela: Prošla sam kroz tunel

Nije jasno je li Rokensis rekla direktoru zašto ju je učenik navodno pokušavao ucjenjivati. Kasnije je učenik e-poštom poslao direktoru snimke svojih eksplicitnih razgovora s učiteljicom i optužio ju da je imala odnose s njim.

Direktor je naknadno prijavio optužbe gradskom Odjeljenju za obrazovanje, rekli su izvori.

Učenik pokušao iznuditi novac od nje?

“Ove uznemirujuće optužbe predstavljaju zloupotrebu ovlaštenja i izdaju povjerenja koje učenici i roditelji imaju u svojim školama”, rekla je okružna tužiteljka Kvinsa Melinda Kac u izjavi u srijedu.

Rokensis je optužena za silovanje, kriminalni seksualni čin i nanošenje štete djetetu mlađem od 17 godina.

Bude li osuđena, prijeti joj do sedam godina zatvora.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)