Bio s ljubavnicom dok je umirala

Ugledni stomatolog otrovao suprugu šejkom

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 21.03.2023. 20:56

Džejms Kreg (45), stomatolog iz američke savezne države Kolorado, koji je imao aferu s ortodontom iz Teksasa, s kojom je navodno planirao započeti novi život, uhapšen je u nedjelju u gradu Aurora pod optužbom da je svoju suprugu Angelu otrovao kalijum cijanidom.

Par je bio u braku više od 20 godina i imaju šestoro djece u dobi od osam do 20 godina.

Policija je saopštila da se Angela počela osjećati loše nakon što je 6. marta popila šejk koji joj je pripremio suprug.

U narednih deset dana zbog mučnine i vrtoglavice tri puta završila je u bolnici, ali ljekari nisu mogli utvrditi uzrok njene bolesti.

Kad ju je brat 15. marta ponovo odveo u bolnicu, Angela je dobila napad i izgubila moždanu funkciju.

Dok se ona borila za život, ljubavnica njenog muža, ortodont iz Teksasa, doletjela je u Kolorado kako bi između 8. i 10. marta bila s Džejmsom. Njega sad terete za ubistvo s predumišljajem, piše "Daily Mail".

Tužioci tvrde da je Kreg prvi put supruzi otrov dao 6. marta - stavio ga je u šejk koji je pomiješao prije njihovog treninga, a na svom računaru istraživao je, između ostalog, sljedeće pojmove - koliko grama čistog arsena može ubiti čovjeka, je li moguće otkriti arsen u autopsiji, kako napraviti otrov i deset najsmrtonosnijih biljaka koje vas mogu ubiti.

Dok je Angela ležala u bolnici, njen suprug glumio je zabrinutost i slao joj ljubavne poruke. U jednom trenutku čak se ispričao jer joj nije donio cvijeće u bolnicu i uvjeravao je kako se veseli njenom povratku kući, kao i u bračnu postelju.

U isto vrijeme, tvrde tužioci, Krega je posjetila ljubavnica iz Ostina.

Dana 10. marta, dok je ortodont još uvijek bila s njim u Koloradu, Džejms je supruzi slao poruke u kojima joj je pisao koliko je voli i želi.

Ali u međuvremenu je naručio još otrova, a isporuka cijanida otpremljena je na njegovu adresu 13. marta, prenosi "Jutarnji".

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.