Крег Хамилтон Паркер

Угледни видовњак има лоше предвиђање за Путина и папу Фрању

  • Извор: Агенције
  • 04.01.2024. 16:34

Крег Хамилтон Паркер, видовњак којег силно уважавају зато што је успјешно предвидио исход Брексита, Доналда Трампа у улози предсједника САД-а, али и смрт краљице Елизабете 2, објавио је шта његове визије говоре да нас чека у 2024. години.

И прорекао смрт папе Фрање и Владимира Путина.

Занимљиво, смрт Папе Фрање током 2024. године наводно је најавио и славни француски пророк Нострадамус, док је Баба Ванга, пак, прорекла да ће са овог свијета ускоро отићи и Владимир Путин.

"Осјећам да ће Папа умријети 2024. У визији сам видио бијели дим како се уздиже изнад Ватикана и да ће га смрт задесити око новембра. Такође осјећам и то да је Путинова смрт неизбјежна", казао је Хамилтон Паркер, чије ријечи преноси портал "Метро".


Усред дневника РТС водитељка саопштила тужну вијест: Преминула је наша колегиница

Усред дневника РТС водитељка саопштила тужну вијест: Преминула је наша колегиница

Британски видовњак у наставку је нагласио да ће рат у Украјини потрајати, али и предсказао да ће несретни људи из Газе преплавити Египат јер ће Газа практично постати ненастањива.

Ипак, рекао је да би Путинова смрт могла рат у Украјини одвести према крају, али је зато истакао и да његове визије говоре како би се рат могао проширити у Либан.

"Видим и да ће се рат проширити у Либан уз укључивање Сједињених Америчких Држава те да ће доћи до свеопштег рата између Израела и исламског свијета. Уз то се бојим и да ће Израел и Америка напасти иранска нуклеарна постројења", рекао је.

Што се осталих свјетских политичких збивања тиче, најавио је да ће британски премијер Риши Сунак бити склоњен са власти, па напоменуо да ће избори у САД-у бити драматични до посљедњег тренутка и да ће на крају поново славити Доналд Трамп.


Ужас! Карамбол у Задрузи, водитељка прекинула номинације

Ужас! Карамбол у Задрузи, водитељка прекинула номинације

"Могу вам рећи и то да ће једна славна особа погинути у пожару, али нисам сигуран која тачно. Али, у питању ће бити женска особа. Визије су ми откриле и то да ће Тејлор Свифт остати трудна", нагласио је Хамилтон Паркер и за крај оставио ипак и нешто лијепо:

"Доћи ће до напретка у медицини, поготово при истраживању рака".

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм